Son Dakika

Chelsea'nin yeni menajeri Potter, selefi Tuchel hakkında konuştu

Chelsea'nin çiçeği burnunda menajeri Graham Potter, Chelsea'nin bir önceki menajeri Thomas Tuchel ile karşılaştırılmakla ilgilenmediğini açıkça belirtti.

SPOR 30.09.2022, 21:15
6
Chelsea'nin yeni menajeri Potter, selefi Tuchel hakkında konuştu
Chelsea'de ThomasTuchel'in kovulmasının ardından göreve gelen yeni menajer Graham Potter, Crystal Palace maçı öncesi açıklama yaptı. Potter, Tuchel ile kendisi arasında yapılan karşılaştırmalarla ilgilenmediğini özellikle vurguladı.
Potter, maç öncesi düzenlediği basın toplantısında, "Herkesin futbol hakkında farklı bir fikri vardır. Thomas'a ve ekibine büyük saygım var. Kendimi onunla veya başka biriyle karşılaştırma işinde değilim." şeklinde konuştu.
Chelsea'de Tuchel'in yerine getirilen Potter, şu an İngiltere'deki en başarılı genç teknik adamlardan biri olarak kabul ediliyor. Östersunds, Swansea ve Brighton'da etkileyici bir sonuç yakalayan Potter'ın Chelsea'de de başarılı olabileceğine inanılıyor.
Öte yandan 589 günlük bir sürenin ardından takımdan alınan Tuchel ise bu süre zarfında Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupası ve Külüpler Dünya Kupası'nı kazanmış bir isim.
Chelsea, cumartesi günü Crystal Palace ile karşılaşacak ve çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde AC Milan'ı Stamford Bridge'de ağırlayacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı