CHP 2. tur için düğmeye bastı! Seçim kampanyası iki kilit isme emanet

CHP Genel Merkezinde ikinci tura kalan ve 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı seçimi öncesi haraketli anlar yaşanıyor. CHP 2. tur için düğmeye bastı! Seçim kampanyası iki kilit isme emanet edilecek.

GÜNDEM 16.05.2023, 16:05
2
CHP 2. tur için düğmeye bastı! Seçim kampanyası iki kilit isme emanet
CHP Genel Merkezi 28 Mayıs’a kalan ikinci tur seçimleri için hazırlığa çoktan başladı. Sıcak saatler yaşandığı CHP’de Kılıçdaroğlu, başkanlığında yapılan toplantıda, ikinci tur seçim kampanyasının başına İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun getirileceği iddia edildi.
İlk kez ilk turda kazanamayan Erdoğan ikinci tura kaldı. Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarışacağı ikinci tur oylama öncesinde Ankara’da CHP’de sıcak saatler yaşanıyor.
Kulislere yansıyana göre, ikinci turda seçim güvenliği ve verileme İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na emanet edilecek. Yerel seçimlerde başarı getiren İstanbul modeli tüm Türkiye'de uygulanacak.
CHP’de yaşanan sıcak durumu aktaran Halk TV muhabiri Şeyma Paşayiğit son bilgileri aktardı.
Aktarılana göre, CHP'deki sessizlik yerini hareketliliğe bıraktı. CHP'de ikinci tura ilişkin değerlendirmeler yapılıyor. CHP, kesin olmayan sonuçlara göre parlamentoya 169 milletvekilini taşıdı. Listelerde diğer partilerin vekilleri de var. Merak edilen konulardan bir tanesi Sinan Oğan. Buradaki kurmaylar Sinan Oğan'la iletişim halinde olduklarını söylüyorlar. Diplomasinin yürüdüğünü ifade ediyorlar. Önümüzdeki gün ya da saatlerde bir görüşme olabilir. Kemal Kılıçdaroğlu genel merkezde. İmamoğlu da Ankara'ya geldi. Manur Yavaş'ın da gelmesi bekleniyor. İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu toplantı halinde. Teröre ve mültecilere ilişkin söylemler daha da netleşecek, bunu söyleyebiliriz. Yeni seçim kampanyaları başlatılmış olacak. Sandığa gitmeyen seçmenler için ev ev dolaşılacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı