CHP bugün Mersin’den seçim startını veriyor

CHP Genel Başkan Yardımcıları, “Bize ayırmış oldukları alanın kat ve kat fazlası bir katılım olacak; Milletin Sesi Mersin’den çıkacak Ankara duyacak.” dedi.

SİYASET 04.12.2021, 09:45
4
CHP bugün Mersin’den seçim startını veriyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim mitinglerine bugün Mersin’nden başlıyor. “Milletin sesi” adıyla gerçekleştirilecek mitingde olası provokasyonlara karşı önlem alındı. Bu çerçevede miting alınana sadece Türk Bayrağı, parti bayrağı ile girişe izin verilecek.
“Milletin sesi” adıyla gerçekleştirilecek mitingde olası provokasyonlara karşı önlem alındı. Bu çerçevede miting alınana sadece Türk Bayrağı, parti bayrağı ile girişe izin verilecek.
Miting hazırlıklarını Milliyet’e anlatan CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, şunları söyledi:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç da şu değerlendirmeyi yaptı:

“Bize ayırmış oldukları alanın kat ve kat fazlası bir katılım olacak. Çağrıyı sadece CHP’lilere yapmadık. Ekonomik krizden etkilenen, hayatı zorlaşan tüm kesimleri, AK Parti ve MHP’ye oy vermiş bütün yurttaşlarımızı davet ediyoruz. AKP bu ekonomik krizi, herkesin evinin bir parçası haline getirmeyi başardı. Herkes bundan etkileniyor. Tepkisini dışa vurmak istiyor. Bizde bu mitinglerle bir yandan o tepkinin dışa vurumunun ortaya çıkmasını, vatandaşın kendi sözünü kendinin söylemesini, bizim de ona sözcü olmamızı hedefledik. Bu nedenle mitingin adı da ‘Milletin Sesi’ mitingi.”
“Devlet yönetilemiyor. Yönetilemediği için de kriz oluyor. Demokrasiler tıkandığı zaman seçime gidilerek aşılır o tıkanıklık. Nasıl ki damarlarda tıkanıklık olduğu zaman oraya anjiyo yapılır, arkasından stent takılır damar rahatlatılırsa, demokrasinin de rahatlaması için seçim gerekli. Seçim sandığının gelmesi için biz mitinge hazırız. Milletin sesini duyacaklar. Milletin Sesi Mersin’den çıkacak. Ama Ankara’ya kadar ses gelecek.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı