CHP'li Belediye'den 161 çiftçiye ücretsiz mazot desteği

Manisa'nın CHP'li Alaşehir Belediyesi tarafından dağıtılan ücretsiz mazot için çiftçiler ellerinde bidonlarla uzun kuyruklar oluşturdu.

GÜNDEM 11.11.2022, 16:05
2
CHP'li Belediye'den 161 çiftçiye ücretsiz mazot desteği
Manisa Alaşehir Belediyesi'nin Eylül ayı olağan meclis toplantısında oybirliğiyle alınan kararla, ilçede 5 dönüm ve altında bağı bulunan çiftçilere 30'ar litre mazot ve 10'ar adet bağ direği dağıtımı yapıldı.
Sözcü'den İlker Kılıçarslan'ın haberine göre, Alaşehir Belediyesi tarafından Eski Garaj'da düzenlenen ücretsiz mazot dağıtımına çiftçi yoğun ilgi gösterdi. Çiftçiler ellerindeki plastik bidon ve yağ tenekeleri ile ücretsiz mazot alabilmek için uzun kuyruk oluşturdu.
Ücretsiz mazot dağıtımı törenine CHP'li Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu'nun yanı sıra Ankara Yeni Mahalle Belediye ve İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı olan Fethi Yaşar, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Bayram'da katıldı.

Ücretsiz mazot ve bağ direği dağıtım töreninde konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, son bir yıl içerisinde artın girdi maliyetleri sebebiyle üreticinin büyük bir ekonomik yükün altında ezildiğini belirterek, amaçlarının üreticiye destek olmak olduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı