CHP'li isim açıkladı! Bahçeli’nin konuşması mahkemeye delil sunulacak

Eski Milletvekili Eren Erdem, 'HDP legal bir parti' dediği için hakkında dava açıldığını söyledi. Erdem, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin bugünkü açıklamasını delil olarak sunacaklarını söyledi.

GÜNDEM 08.11.2022, 22:50
CHP'li isim açıkladı! Bahçeli’nin konuşması mahkemeye delil sunulacak
CHP Eski Milletvekili Eren Erdem, katıldığı bir canlı yayında 'HDP legal bir parti' dediği için hakkında dava açıldığını söyledi. AK Partili Mehmet Ali Cevheri'nin aynı yöndeki sözleri Cumhur İttifakı'ndan destek almıştı. 
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ başkanlığındaki AK Parti heyeti, başörtüsü konusunda hazırlanacak anayasa değişikliği için HDP Grubu'nu ziyaret etmesi tartışmaları sürüyor. 

Ziyareti savunan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri'nin ''HDP'ye gidilmesi değil, gidilmemesi abestir. Meclis'te Grubu bulunan legal bir parti. ve Anayasa değişikliği için desteğine ihtiyacımız var. HDP, legal bir parti'' açıklamasına AK Parti ve MHP'den herhangi bir tepki gelmezken CHP Eski Milletvekili Eren Erdem'e aynı cümleler nedeniyle dava açıldığı ortaya çıktı. 

Tele1 canlı yayınına katılan Eren Erdem, burada yaptığı açıklamada davada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün yaptığı 'HDP ile görüşmek doğru bir adımdır' açıklamasını davada delil olarak göstereceklerini söyledi. 
Erdem, ''Hakkımda 'HDP legal bir partidir, Demirtaş ile görüşülmelidir' dediğim için dava açıldı. Avukatıma talimat verdim, Sayın Bahçeli'nin konuşmasını delil olarak sunacağız'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı