Son Dakika

CHP'li Özel'den Erdoğan'a: "Sıkılıyorsan, İmralı’daki arkadaşına..."

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'yi terör ile ilişkilendirmesine çok sert tepki verdi.

SİYASET 17.11.2022, 21:05
CHP'li Özel'den Erdoğan'a:
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, partisinin Amasya İl Başkanlığı’nda konuştu. Özel'in hedefinde Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan vardı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'yi terör örgütleri ile anmasına tepki gösteren Özgür Özer, Erdoğan'a "Canın çok sıkılıyorsa, İmralı’daki mektup arkadaşına mektup yaz" dedi
Konuşmasında "Bugün uçakta, ‘Bu muhalefet teröristlerle kol kola’ diyor. ‘İyi Parti’ diyor, ‘Bu teröristlerle birlikte olanlardan ayrıl’ diyor. CHP’nin adını terör örgütleri ile anıyor." ifadelerini kullanan Özer " Utanmadan, sıkılmadan. Diyor ki ‘ İYİ Parti bunlardan ayrılsın.’ Ona cevabı İyi Partililer en iyi şekilde verirler. Ama Cumhuriyet’i kurmuş, bu ülkeyi kurtarmış, şu anda ana muhalefet partisi, önümüzdeki dönemin iktidar namzedi CHP’ye bu sözü söylemek, Erdoğan’ın hakkı da değildir, haddi de değildir. Onu bu zehirli dili kullanmaktan men ederiz. Herkes kendi haddini, hududunu, sınırını bilecek. Ama canın çok sıkılıyorsa, bir şey yapacaksan, İmralı’daki mektup arkadaşına mektup yaz. Bizle uğraşma." dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı