Son Dakika

CHP’li vekil, ‘Endişelendirecek bir yangın değil’ diyen bakanı şikâyet etti

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, ‘Endişelendirecek bir yangın değil’ diyen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'yi şikâyet etti.

GÜNDEM 22.06.2022, 13:25
1
CHP’li vekil, ‘Endişelendirecek bir yangın değil’ diyen bakanı şikâyet etti
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Muğla’nın Marmaris İlçesi'nde başlayan yangınlarla ilgili ‘bilgi kirliliği’ yayanlar hakkında inceleme başlatıldığını söyledi.
CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, Altun’un bu tweetine Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’nin “Bizi endişelendirecek bir yangın değil” sözleriyle cevap verdi. CHP'li Özcan, “Bu açıklama bilgi kirliliğinin en gerçekçi olanıdır” dedi. 
Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün akşam saatlerinde ormanlık alanda yangın çıkmış ve rüzgarın etkisiyle yayılmaya başlamıştı.
Yangını söndürmek için çevre illerden takviye ekipler bölgeye sevk edilirken gece saatlerinde durdurulan havadan müdahaleyse sabah saatlerinde yeniden başladı.
Altun Twitter hesabından yangınlarla ilgili resmi kurumların açıklamasını dikkate alınması gerektiğini söyledi.
Özcan, Altun’un tweet'lerine Bakan Kirişçi’nin Marmaris’teki “Bizi endişelendirecek bir yangın değil” sözleriyle yanıt verdi ve “Bu açıklama bilgi kirliliğinin en gerçekçi olanıdır. Bir ağaç için bile endişelenmek gerekiyorken...” dedi. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı