CHP'li Yarkadaş apar topar sildi: Lüks dediği düğün bakın kimin çıktı

Barış Yarkadaş’ın sosyal medya hesabından “Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun kızının lüks düğünü” diyerek paylaştığı görüntüler, CHP'li Gökhan Sipahioğlu'nun çıkınca apar topar sildi.

GÜNDEM 19.10.2021, 10:00
5
CHP'li Yarkadaş apar topar sildi: Lüks dediği düğün bakın kimin çıktı
CHP Eski Milletvekili Barış Yarkadaş, geçtiğimiz cumartesi günü dünya evine giren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun kızının düğününe ilişkin paylaşımı yalan çıktı.
Barış Yarkadaş, sosyal medya platformu Twitter hesabından, “Maşallah zenginlik böyle bir şey. Düğün töreni öncesi gelen hediyeler göz kamaştırdı” diyerek paylaştığı görüntüler CHP Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Sipahioğlu'na ait olduğu ortaya çıkınca paylaşımlarını apar topar sildi.

Gökhan Sipahioğlu, “Boş konuşmayı bence bırak. Düğün benim. CHP Alanya ilçe başkan yardımcısıyım. Seni yalan haberlerinden dolayı dava edeceğim. Siyaset yaptığınızı zannediyorsunuz? Beyefendi siz normal misiniz? Yalan paylaşmışsınız. Farkında mısınız?” sözleriyle Yarkadaş'a tepki gösterdi.

Barış Yarkadaş, paylaşımını sildikten sonra yaptığı açıklamada, “Az önce paylaştığım videoyu sildim. çünkü video Çavuşoğlu'nun kızının değil yeğeninin düğünü öncesi çekilmiş. aile üyeleri aradı, özel bir törenin yansıtılmasından ve Çavuşoğlu ile bağ kurulmasından rahatsız olduklarını, Bakan'la görüşmediklerini söylediler. Düğün törenleri ayni güne denk geldiği için videoların servis edildiğini ve karıştığını, videoların AK Parti içindeki bir grup tarafından yayıldığını belirten aile, bu şekilde gündeme gelmekten rahatsızlık duyduklarını belirttiler. Az önce Çavuşoğlu ailesiyle de görüştüm. Verdiğim bilgiyi teyit etmeden yayınladığım için üzgün olduğumu belirttim. 'Zaman zaman böyle kazalar' oluyor dediler. Durumu anlayışla karşıladıklarını, düzeltmenin konuyu açığa kavuşturduğunu belirttiler. Mesele bundan ibarettir.” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı