Son Dakika

CHP'nin cevabı sonrası AK Parti attığı tweet için pişman oldu

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Twitter hesabından yaptığı paylaşımı gelen cevaplar üzerinden apar topar sildi. AK Parti, yangınlar için Katar'ın gönderdiği ekipleri paylaşınca olanlar oldu...

GÜNDEM 02.08.2021, 10:10
20
CHP'nin cevabı sonrası AK Parti attığı tweet için pişman oldu
CHP ile AK Parti arasındaki Katar tartışmalarına Türkiye’nin ciğerlerinin yandığı günde bir yenisi daha eklendi. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı ‘Katar’ paylaşımı tartışmalara neden oldu. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı hesabından, iktidara yakın Akşam gazetesinin ‘Katar, Türkiye’de pek çok ilde çıkan yangınlarda arama ve kurtarma faaliyetlerinde görev almak üzere ekip gönderdi’ şeklindeki haberi alıntılandı. Alıntı metninde, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Twitter hesabı etiketlenerek, “Katarlı itfaiyeciler Türkiye'de sınavsız yangın söndürecekmiş" ifadesi kullandı. CHP Genel Merkezi’nin Twitter hesabından da cevap gecikmedi.
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın söz konusu paylaşımı alıntılanarak, “Ülke yandı, Ak Parti #Kataristan savunmasında. Yitip giden canlardan, yanıp kavrulan memleketimizden utanın, beceriksizler!” denildi. Bu paylaşımın ardından AK Parti İl Başkanlığı paylaşımını apar topar silmesi dikkat çekti. Öte yandan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Tanıtım ve Medya Başkanı  görevini Star gazetesi yazarı Halime Kökçe yürütüyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı