Çiftçiler elektrik kesintilerini protesto etmek için yolları kapattı!

Şanlıurfa'da yapılan elektrik kesintilerini protesto eden çiftçiler kara yolunu kapattı.

ASAYİŞ 02.08.2021, 20:00
12
Çiftçiler elektrik kesintilerini protesto etmek için yolları kapattı!
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yapılan elektrik kesintilerini protesto eden 100 çiftçi Yenişehir Mahallesi'nde bulunan elektrik dağıtım şirketi trafo merkezi önünde toplandı. Sık sık meydana gelen elektrik kesintileri nedeniyle mağdur olduklarını söyleyen çiftçiler kesintileri protesto ederek Siverek-Diyarbakır kara yolunu trafiğe kapattı.
Yoldan geçmek isteyen sürücüler durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler çiftçilerden yolu trafiğe açmalarını istedi. Ancak çiftçiler yolu ancak bölgeye elektrik sağlayan özel şirketin yetkilileri ile görüşmeleri karşılığında açtı.
İlçe Emniyet Müdürü Özel Bilgehan ile görüştükten sonra yolu açan topluluk adına konuşan çiftçilerden Ramazan Sürücü, "Günlerdir elektriklerimiz yok ve arazilerimizi sulayamıyoruz. Bu nedenle arazilerimizdeki ekinlerimiz kurudu. Mahallemizdeki tüm çiftçiler mağdur durumda. Her gün saatlerce yaşanan kesinti nedeniyle üreticiler olarak mağdur durumdayız ve yetkililerin bir an önce bu soruna çözüm bulmasını istiyoruz" dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı