Cihannüma Derneği’nden, Çalışkan’a ziyaret

Cihannüma Derneği Genel Başkanı Av. Rıza Yorulmaz ve beraberindeki heyet, Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’ı çalışma ofisinde ziyaret etti.

AİLE 06.01.2023, 04:35
Cihannüma Derneği’nden, Çalışkan’a ziyaret
Ziyarette konuşan Necmettin Çalışkan, “Günümüzde gençliğin ‘ideal/idealsizlik’ sorunu bulunmaktadır. Bu konuda sivil toplum örgütlerinin görev ve sorumluluğu küçümsenemez. Herkes gücü ve imkânı nispetinde sorumludur” dedi.
Cihannüma Derneği Genel Başkanı Av. Rıza Yorulmaz ve beraberindeki heyet, Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’ı çalışma ofisinde ziyaret etti. Cihannüma Derneği’nin çalışmaları hakkında fikir alışverişi yapılan ziyarette Necmettin Çalışkan, vakıf ve dernek faaliyetlerinin önemine dikkat çekti. Cihannüma Derneği’nin yurt sathına yayılan çalışmaları hakkında bilgi veren ve bu kapsamda Hatay’da bulunduğunu belirten Rıza Yorulmaz, “Özellikle geçmişten günümüze davaya gönül vermiş büyüklerimize vefa göstermek ve onları insanlara tanıtmak boynumuzun borcudur” dedi.

Derneğin faaliyetleri hakkında bilgilendirmeleri ve nazik ziyaretleri için Rıza Yorulmaz ve beraberindeki Cihannüma Derneği üyelerine teşekkür eden Recep Çalışkan, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize sahip çıkmak çok önemlidir. Tarih boyunca gençlerimiz bazı güçlerin, tarafların ve ideolojilerin kıskacında olagelmiştir. Günümüzde gençliğin ‘ideal/idealsizlik’ sorunu bulunmaktadır. Bu konuda sivil toplum örgütlerinin görev ve sorumluluğu küçümsenemez. Herkes gücü ve imkânı nispetinde sorumludur” ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı