Çocuğu ile parkta oynuyordu: Kemal Özkiraz'a saldırı!

Avrasya Araştırmanı Başkanı Kemal Özkiraz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda çocuğuyla parkta vakit geçirirken maskeli bir kişinin saldırısına uğradığını duyurdu.

GÜNDEM 27.09.2022, 22:30
1
Çocuğu ile parkta oynuyordu: Kemal Özkiraz'a saldırı!
Sosyal medya platformu Twitter üzerinde bulunan hesabından açıklamalarda bulunan Avrasya Araştırmanı Başkanı Kemal Özkiraz, çocuğuyla parkta vakit geçirirken maskeli ve şapkalı bir kişinin kendisine yumrukla saldırdığını duyurdu.

''Saat 20.05de Konyaaltinda mahallemizin çocuk parkında çocuğuma birseyler yedirirken, oturudugum banka arkadan yaklaşan şapkalı ve maskeli bir kişinin saldırısına uğradım'' ifadeleri ile sözlerine başlayan Avrasya Araştırmanı Başkanı Kemal Özkiraz, ''Saldırgan parkın etrafında bemim arkamda gezindikten sonra kulağıma yumruk attı, dogrulup tekme attıgım şahıs "sen ne sandın kimsin lan" diye bağırıp hızla koştup kaçtı. Arabayla kaçtığı yere dogru yakalamaya çalıştım ancak kaybolmuştu. Şimdi poliste şikayet oluşturuyorum'' açıklamasında bulundu. 

Avrasya Araştırmanı Başkanı Kemal Özkiraz, ''Ülkeyi koskoca bir mafya devletine dönüştürdüler. Onlarca küçük çocuğun ve kendi çocuğumun önünde arkadan saldıran kişi boğazımı da kesebilirdi. Nasıl birisi ocuğu kucağında ve arkası dönük birisine saldırabilir ki? Merak edenler için ben iyiyim, çocuklar da iyi'' açıklamalarında bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı