Çocuklarımızı öldürmektir

Filistinlileri öldürmekten gurur duyan ve bu zalimliğini tekrar yapacağını söyleyen Naftali Bennett, Siyonist İsrail’in başbakanı olma yolunda hızla ilerliyor.

GÜNDEM 05.06.2021, 04:35
23
Çocuklarımızı öldürmektir
Katil Bennett’in göreve gelmesi ile alakalı gazetemize açıklamalarda bulunan Filistin eski Sağlık Bakanı, HAMAS uluslararası büro üyesi Dr. Basem Naim, “Gelmiş ve gelecek olan tüm İsrail hükümetlerinin tek bir hedefi vardır; insanlarımıza saldırmak, çocuklarımızı öldürmek ve katliam yapmak” dedi.
Terör devleti İsrail’de 12 yıllık başbakan Binyamin Netenyahu’nun yerine kendisi kadar zalim Naftali Bennett’in gelmesi bekleniyor. Netenyahu muhalifi partilerin koalisyon kurmakta anlaşmasının ardından Bennett’in başbakan olması için “güvenoyu” alması yeterli olacak. Filistin eski Sağlık Bakanı, HAMAS uluslararası büro üyesi Dr. Basem Naim, Naftali Bennett’in terör devleti İsrail’in başbakanı olması durumuna dair gazetemize açıklamalarda bulundu.

Dr. Basem Naim, “İsrail’de açıkçası ne olduğu bizi pek alakadar etmiyor. 70 yıla yakın bir süredir konu ne zaman Filistinlilerin hakları, hukukları ve topraklarını savunmaları olsa, İsrail hükümetinde kimin olduğuna bakmaksızın -sağcı ve solcu-, bizim için sonuç her zaman aynı olmuştur; işgal, zulüm ve ihlal... Konu işgalcilerin yerleşim meselesi olunca, tüm İsrail hükümetlerinde hep aynı politikaya maruz kalıyoruz. Hükümetten hükümete yerleşimci takviye etme hızı değişse de işgal politikası asla değişmiyor” ifadelerini kullandı.

Naim, “Hükümete kim gelirse gelsin, konu Filistin’in egemenliği, Filistinlilerin hak ve hukukları olunca karşılaştığımız sonuç hiç değişmiyor ama bu kez gerçekten ırkçı bir başbakanla karşı karşıyayız. Naftali Bennett, Knesset’te birçok kez halka açık bir şekilde yaptığı açıklamada, kendi eliyle Filistinlileri öldürmekten gurur duyduğunu ve bunda bir problem olmadığı söyledi. Bu vahşiliği tekrar ve tekrar yapmaya hazır olduğunu da söylemekten kaçınmıyor. Gelmiş ve gelecek olan tüm İsrail hükümetlerinin tek bir hedefi vardır; İnsanlarımıza saldırmak, çocuklarımızı öldürmek ve katliam yapmak” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı