Çöpe atılan Şahin aracın sahibi: Aracımı hor görerek bunu yaptılar

İstanbul Başakşehir'de çöpe atılan Şahin aracın sahibi konuştu: "Aracım lüks bir araç olsaydı bunu yapmazlardı. Benim aracımı hor görerek bunu yaptılar"

AİLE 04.02.2023, 17:15
7
Çöpe atılan Şahin aracın sahibi: Aracımı hor görerek bunu yaptılar
İstanbul’da bir oto sanayide çöp konteynerlerinin üstüne bırakılan araç şaşkınlığa neden olmuş, arabanın dükkanının önünü kapadığı için sinirlenen bir esnaf tarafından çöpe konduğu anlaşılmıştı. O aracın sahibi Abdulkerim Fırat'tan açıklama geldi. Fırat, "Aracımın başına böyle bir şey geleceğini bilsem öyle bir şey yapar mıyım? Orada bir Şahin değil de lüks bir araç olsaydı bunu yapamazlardı. Benim aracımı hor görerek bunu yaptılar." dedi.
Başakşehir İkitelli OSB Mahallesi’nde bulunan bir sanayi sitesinde çöp konteynerlerinin üstüne bırakılmış araba görenleri şaşırtmıştı.
Site yönetimini durama el atarak aracı indirmiş, otoparka çektirmişti.
Öfkeli esnaf konuşmak istemezken site esnafı ise otopark sıkıntısı nedeniyle gelişi güzel parklar yaşandığını belirtti.
Geçtiğimiz gün yaşanan olayın öfkeli bir esnaf tarafından gerçekleştirildiği ortaya çıkarken aracın sahibinden açıklama geldi.

Show Haber'e konuşan Fırat, nakliye işiyle uğraştığını belirterek "Aracımın başına böyle bir şey geleceğini bilsem öyle bir şey yapar mıyım? Plakayı sorgulatıp aileme ulaşabilirler. 1,5 saatte aracın başına bu olaylar geldi. Aracı o halde görünce beynimden vurulmuşa döndüm." dedi.

Eylemi gerçekleştiren esnafa tepki gösteren Fırat, "Kim ister aracını o halde görmeyi, dalga konusu oldu bir de. Orada bir Şahin değil de lüks bir araç olsaydı bunu yapamazlardı. Benim aracımı hor görerek bunu yaptılar. Aracın alt tabanında ezilmeler oldu tabi, şikayetçiyim." dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı