Cristiano Ronaldo: Tarihin en golcü oyuncusu olmak harika

Cristiano Ronaldo, FIFA'nın The Best özel ödülünü kazandığı törende "Tarihin en golcü oyuncusu olmak harika, 4-5 yıl daha oynamak istiyorum." dedi.

SPOR 18.01.2022, 10:05
3
Cristiano Ronaldo: Tarihin en golcü oyuncusu olmak harika
Manchester United'ın Portekizli golcüsü Cristiano Ronaldo, FIFA'dan özel The Best ödülünü aldıktan sonra açıklamalarda bulundu. Ronaldo, "Tarihin en golcü oyuncusu olmak harika. 4-5 yıl daha oynamak istiyorum" dedi.
20 yıl boyunca birlikte oynadığı milli takımdaki arkadaşlarına teşekkür eden Ronaldo, "Dünya rekoru 109 goldü değil mi? Şimdi onu altı golle geliştirdim. Ve bununla gurur duyuyorum. Büyük saygı duyduğum bir organizasyon olan FIFA'dan özel bir ödül aldım. Aileme de teşekkür etmek istiyorum. Tarihin en golcü oyuncusu olmak harika." diye konuştu.
Futbola ve gol atmaya tutkulu olduğunu belirten Ronaldo, "Beş yaşımdan beri futbol oynuyorum. Antrenmana çıktığımda bile hala motive oluyorum." diyerek geleceği hakkında şöyle konuştu:

Ronaldo, "Vücudunuza iyi davranırsanız, ihtiyaç duyduğunuzda size aynısını geri öder" dedi.
"37 yaşında bile kendimi iyi hissediyorum. Çok çalışıyorum ve oynamaya devam etmek istiyorum. 4-5 sene daha oynamayı düşünüyorum"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı