Cristiano Ronaldo'dan sert sözler: Manchester United bana ihanet etti

Cristiano Ronaldo, Manchester United'da taşları yerinden oynatacak açıklamalar yaparak "Manchester United bana ihanet etti" dedi.

SPOR 14.11.2022, 08:50
Cristiano Ronaldo'dan sert sözler: Manchester United bana ihanet etti
Teknik direktör Erik ten Haag'ın Manchester United'a gelişinin ardından forma şansı bulmakta zorlanan Cristiano Ronaldo, takımdaki durumuyla ilgili sert açıklamalarda bulundu. Portekizli yıldız, "Manchester United garantiye ihanet etti. Erik ten Haag'a saygım yok" dedi.
Cristiano Ronaldo, The Sun gazetesine verdiği röportajda Manchester United'da taşları yerinden oynatacak açıklamalar yaptı.
37 yaşındaki Hollandalı teknik adam, "Bana saygı duymadığı için ona saygı duymuyorum. Sen bana saygı duymazsan ben de sana saygı duymam" dedi.
Manchester United'ın çok baskı altına girdiğini belirten Ronaldo, "Beni bırakmaya zorladılar. Kötü durumdan beni sorumlu tuttular. Bunu sadece menajer değil, kulüpteki bazı insanlar yaptı. Kendimi ihanete uğramış hissettim" dedi.
Eski Manchester United yıldızı Wayne Rooney'i de hedef alan Ronaldo, "Beni neden bu kadar sık ​​eleştiriyorsun bilmiyorum. Sanırım bunun nedeni futbolu bırakıp, ben hala en üst düzeyde futbol oynarken emekli olman olmalı. Ben kazandım. 'Doğruyu söyle, eğer doğruysa ondan daha iyi görünüyorum' dedi.
Sir Alex Ferguson'un ayrılmasından bu yana Manchester United'ın gelişmediğini iddia eden Cristiano Ronaldo, "Sıfır gelişim. Kulübün hak ettiği yolda olmadığını herkesten iyi biliyor. Manchester United'a geldim çünkü kalbimi takip ettim. Bu kulübü ve taraftarlarını seviyorum Sir Alex Ferguson 'Manchester City'e gidemezsin' deyince 'Tamam patron' dedim" sözleriyle İngiliz ekibini eleştirdi.

37 yaşındaki oyuncu da ayrılık için kapıyı açık bırakarak şunları söyledi:
"Picasso, 'Yeni bir şey yapmak için önce bir şeyi yok etmelisin' demişti. Eğer buna benimle başlayacaklarsa net bir şekilde söylüyorum, hiç sorun değil"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı