Cübbeli Ahmet İTO seçimine el attı: AKP'nin adayına destek istedi

İTO'da 9 Kasım'da yapılacak olan seçim, AK Parti'nin 2023 seçimlerinde alacağı oy konusunda fikir verecek. İTO seçimleri öncesinde Cübbeli Ahmet AKP'nin adayına destek istedi.

GÜNDEM 06.11.2022, 11:45
2
Cübbeli Ahmet İTO seçimine el attı: AKP'nin adayına destek istedi
Türkiye’nin en büyük odası olan  İstanbul Ticaret Odası (İTO), 9  Kasım 2022'de seçime gidiyor. Yeniden aday olan AK Parti iktidarının desteklediği İTO Başkanı Şekib Avdagiç ile iş adamı Murat Kalsın, başkanlık için kıyasıya çekişecek.
2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin de aynası olacak olan İTO seçimleri öncesinde kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'den dikkat çeken çıkış geldi.
Cübbeli Ahmet, esnafa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a açık desteğini dile getirdiği görüntüleri ortaya çıkan mevcut başkan Şekip Avdagiç'e destek çağrısında bulundu.
İTO seçimlerinde 'Kaftancıoğlu'nun ekibinin devrede olduğunu' ve seçim sonrasında bu ekibin gelmesi doğrultusunda, LGBT sapkınlığının daha da çoğalacağını öne süren Cübbeli Ahmet, "Kaftancıoğlu tarafının desteklediği aday kazanırsa meydana gelecek bütün günahlara, millî ve dînî değerlerimize yapılacak zararlara ortak olacağınızı unutmayın" dedi. Cübbeli Ahmet, LGBT sapkınlığının AKP iktidarının 2011 yılında imzalandığı İstanbul Sözleşmesiyle dernekleştiğini ve çoğaldığını unuttu.
Cübbeli, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarında şirket sahiplerine şu şekilde seslendi: 

Öte yandan İstanbul Sözleşmesi 24 Kasım 2011’de TBMM'de AKP, CHP, MHP ve BDP'nin ( HDP) 26 dakikada oylamasıyla kabul edildi. Aileyi paramparça eden ve LGBT sapkınlığını meşrulaştıran, Saadet Partisi ve Milli Gazete'nin vermiş olduğu mücadele sonrasında Türkiye, İstanbul Sözleşmesi'nden 20 Mart 2021'de ayrıldı.
"İTO gibi “kamu niteliğindeki meslek kuruluşları”nın da büyük kaynakları var. Türk toplumunun duygu ve düşüncesinden uzak yöneticiler gelirse bu kurumların başına, o kaynakları Müslüman-Türk toplumunun aleyhine, LGBT ve benzeri bozuk yapıların lehine kullanacaklar. Sonra şikâyet etmeyin 'çocukların ahlâkı bozuluyor, âile yapımız dağılmaya başladı' diye. 
Bu yüzden önümüzdeki Çarşamba günü, 9 Kasım’da Yeşilköy Fuar Alanı'nda olacak olan seçimi ihmâl etmeyin.
Şirketi olan arkadaşlar o çadıra gitsin, hangi komitede kime oy vereceksiniz sorun, ihmâl etmeyin. Bu işler ihmâle gelmez. Şimdiki mevcut başkan Şekip Avdagiç Beyefendi şimdiye kadar toplum için iyi şeyler yaptı. İnşâallâh bu hizmetlerine devâm edecek sizin oylarınızla.
İşte dînî ve millî hassâsiyeti olan bâzı iş adamlarından bana gelen notlar bundan ibâret.
Aksi takdirde Kaftancıoğlu tarafının desteklediği aday kazanırsa meydana gelecek bütün günahlara, millî ve dînî değerlerimize yapılacak zararlara ortak olacağınızı unutmayarak mutlaka rey kullanmaya gidiniz."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı