Cübbeli Ahmet “sağcılara” savaş açtı! “Solculara” göz kırptı! Hayırdır

Cübbeli Ahmet Hoca olarak anılan Ahmet Mahmut Ünlü geçtiğimiz perşembe sohbetinde “sağcılara” yüklenirken “solculara” da haykıra haykıra tavsiyede bulunması dikkat çekti.

GÜNDEM 20.05.2023, 22:55
1
Cübbeli Ahmet “sağcılara” savaş açtı! “Solculara” göz kırptı! Hayırdır
Cübbeli Ahmet Hoca olarak ifade edilen Ahmet Mahmut Ünlü 18 Mayıs’taki haftalık sohbetinde “sağcılara” adeta savaş açıp “solculara” tavsiyede bulunması şaşırttı. 
14 Mayıs 2023 seçimleri sürecinde dini sohbetlerinde siyasete bulaşan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti propagandası yapan Ahmet Mahmut Ünlü geçtiğimiz perşembe günkü sohbetinde seçim sonuçlarına ilişkin bazı değerlendirmelerde bulundu. 

Erdoğan ve AK Parti’ye destek vermeyen hocaları hedef alan ve Erdoğan’dan yana ‘tavır’ almaları gerektiğini savunan Cübbeli Ahmet “solculara tavsiyem” diyerek yaptığı çıkışla da dikkat çekti. 

Cübbeli Ahmet AKP için vites yükseltti, hocaları hedef aldı: Daha ne yapayım

Cübbeli Ahmet konuşmasının ilerleyen dakikalarında “sağcıları” hedef alarak solculara tavsiye vermeyi de ihmal etmedi. 

“Bu solcular ne zaman akıllanacak.” diyen Cübbeli Ahmet, “Bu sağcılara aldanmayın yahu. Solculara tavsiyem, aklınızı başınıza devşirin. Size de acıyorum, devamlı kazık yiyorsunuz. Kendi seçmeninizin reyini sağcılara veriyorsunuz. Siz nasıl solcusunuz? Kıyamete kadar 1 kürek ileri 2 kürek geri gidiyorsunuz” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı