Cübbeli Ahmet'ten Aksu'ya destek çıkan Babacan'a: Rey için babasını...

Cübbeli Ahmet, Sezen Aksu'ya destek çıkan DEVA Partisi lideri Ali Babacan'a tepki gösterdi. Cübbeli Ahmet, “Bugün rey için ana babasını satanlar yarın yönetime gelseler düşünün neleri satarlar?” dedi.

GÜNDEM 18.01.2022, 18:00
3
Cübbeli Ahmet'ten Aksu'ya destek çıkan Babacan'a: Rey için babasını...
Sanatçı Sezen Aksu, şarkısında Hz. Adem ve Hz. Havva'ya hareket etmesi sonrası büyük tepki çekti. Skandal sözleriyle tepkilerin odağında olan Sezen Aksu'ya DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan destek çıktı. Babacan'a kendi partisinden tepki gösterildi. Elazığ'da Kovancılar İlçe Başkanı Adem Sağır, Babacan'ın Aksu'yu desteklemesi sonrası istifa etti. 
Ali Babacan'a bir tepki de Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'den geldi. 
Cübbeli Ahmet, sosyal medya hesabı Twitter'dan “Bugün rey için ana babasını satanlar yarın yönetime gelseler düşünün neleri satarlar?” dedi. 
Ünlü'nün tepkisi şöyle:
"Ali Babacan'ın, Sezen Aksu'nun Peygamber Atamıza ve Kıymetli Annemize yaptığı hakâreti fikir özgürlüğü çerçevesinde savunan tweeti çok mânîdârdır. Buna ancak şu yorumu yapabiliyorum; Bugün rey için ana babasını satanlar yarın yönetime gelseler düşünün neleri satarlar? Rabbimizin kelâmına mazhâr olmuş bir Nebiyy-i Zî-Şân'ın haysiyetini korumayanların artık korunacak bir îtibarları kalmamıştır."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı