Cübbeli Ahmet’ten binlerce kişiye dava! Adliyeler doldu taştı

Cübbeli Ahmet adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün binlerce kişiye dava açtığı öğrenildi. Cübbeli Ahmet’in bu yolla milyonları bulan bir kazanç elde ettiği öne sürülüyor.

GÜNDEM 31.08.2022, 17:15
2
Cübbeli Ahmet’ten binlerce kişiye dava! Adliyeler doldu taştı
Yaptığı açıklamalarla ve söylemlerle kamuoyunda sürekli gündem olmayı başaran Cübbeli Ahmet adıyla tanınan Ahmet Mahmut Ünlü’nün binlerce kişiyi dava ederek milyonları bulan bir maddi kazanç elde ettiği belirtildi.
Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivan bugünkü “Adliyede Cübbeli Ahmet yoğunluğu “ başlıklı yazısında Cübbeli Ahmet’le yaptığı görüşmede kendisine “Bana söven kadar kimseye söven yok. Şu anda on binlerce hakaret var ki ne cumhurbaşkanına bu kadar var ne de bir bakana...” dediğini ifade etti.

Cübbeli Ahmet’in kendine hakaret eden binlerce kişiyi dava ettiğini söyleyen Barış Pehlivan “İşin haberlik tarafı ise tam da burada başlıyor. Cezalandırılmaktan korkanlar, Cübbeli Ahmet’in avukatlarıyla uzlaşma yoluna gidiyormuş. Avukatların önce 10 bin lira almayı teklif ettiği, pazarlıkla en az 5 bin liraya anlaştıkları söyleniyor. Binlerce dosyadan bahsedildiğine göre, “hakaret” karşısında kazanılan paranın miktarı da milyonları buluyor. “ diye yazdı.

İddialar hakkında Cübbeli Ahmet’le konuştuğunu söyleyen Barış Pehlivan yaptığı görüşmede Cübbeli Ahmet’in "Davalardan haberim var. Bana söven kadar kimseye söven yok. Irz, ana, avrat, ölüme, geçmişime... Böyle bir hürriyetin olmaması lazım. Para da kazandığımız yok. Çoğu dosyalardan 2 bin 500 lira... Öyle 100-150 bin liralık açtığımız ve kazandığımız yok. Avukatlar ne alıyor, onu bilmiyorum tabii... Bize bazı böyle gönderdikleri oluyor. Bunu çekindirmek için yaptık... Çünkü biri mesela ‘şarlatan’ diyordu, artık diyemiyor. Adam, ‘hemen dava açıyorlar, ağzıma geldi ama demeyeyim’ diyor şimdi. Benim istediğim buydu. Başka bir çaresi de yoktu.” Dediğini aktardı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı