Cübbeli Ahmet’ten siyaset sinyali! Çarpıcı bağımsız adaylık çıkışı

“Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, katıldığı TV100 canlı yayınında dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Cübbeli Ahmet Hoca, “Ben bağımsız girsem kazanırım, birçok yerden.” dedi.

GÜNDEM 07.11.2022, 23:20
4
Cübbeli Ahmet’ten siyaset sinyali! Çarpıcı bağımsız adaylık çıkışı
TV100’de ekrana gelen Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına bağlanan “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, geçtiğimiz günlerde bir sohbetinde İstanbul Ticaret Odası (İTO) seçimleri üzerine bir açıklamada bulunarak mevcut başkan Şekip Avdagiç’e işaret ederek destek istedi.
Cübbeli Ahmet’in sözleri gündem olurken bu akşam katıldığı canlı yayında konuya ilişkin de açıklamada bulundu.Cübbeli Ahmet ‘ehliyet’ ve ‘liyakat’ deyip dert yandı: Gemi su alıyor
Ahmet Mahmut Ünlü, TV100 canlı yayınında siyasete dair dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Ahmet Mahmut Ünlü, “Ben bağımsız girsem kazanırım, birçok yerden.” derken sözlerinin devamında “Ben o işlere hayatta girmem.” dedi.

Hacı Yakışıklı’nın “Siyasetin alanına bu denli girmeniz ne kadar doğru?” sorusuna Ahmet Mahmut Ünlü, “Ben bağımsız girsem kazanırım, birçok yerden. Ben o işlere hayatta girmem. Allahta büyük konuşturmasın. Şu anda desen ki bütün Türkiye'yi sana teslim ettik sen yönet, vallahi billahi hiç gireceğim iş değil.” cevabını verdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı