Cumhur İttifakı dağılıyor! Erdoğan ve Bahçeli'nin seçim planını duyurdu

Cumhur İttifakı'nın ortakları seçim barajını duyurdu. Ünlü anketçi Kemal Özkiraz, Cumhur İttifakı'nın dağılacağını ve ittifakın kalkacağını belirterek Erdoğan ve Bahçeli'nin seçim planını duyurdu.

GÜNDEM 02.09.2021, 13:00
6
Cumhur İttifakı dağılıyor! Erdoğan ve Bahçeli'nin seçim planını duyurdu
Cumhur İttifakı'nın ortakları AKP ve MHP seçim barajı için yüzde 7 konusunda anlaştıklarını açıkladılar. Avrasya Araştırma'nın sahibi Kemal Özkiraz, seçim barajı ile ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özkiraz, Erdoğan ve Bahçeli'nin seçim planını duyurdu. "Yüzde 7 seçim barajı geliyorsa ittifak yasası kalkacak demektir" açıklamasında bulunan Özkiraz, "AKP ittifak yasasını kaldırıp, MHP'ye kendi listesinden yer verecektir. Yüzde 7 ise "AKP'nin güvenilmezligine karşı MHP'nin sigortası." dedi.
AKP ve MHP'nin muhalefetin dar/daraltılmış bölgeye dağınık girilmesini umut ettiğini belirten Özkiraz, şöyle devam etti:

"Muhalefet şimdiden tek liste / ya da birbiri lehine bölgelerden çekilme stratejisini konuşmalı. Muhalefet her bölgede seçime tek parça girmezse AKP mecliste hak ettiğinin çok üstünde vekille temsil edilecektir."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı