Cumhur İttifakı'nda, Suriye çatlağı! Bahçeli, Erdoğan'a resti çekti

MHP Lideri Devlet Bahçeli, kendisine yakın Türkgün Gazetesi’ne yaptığı açıklamada Suriyeli göçmenlere ilişkin "Ülkelerine dönmelerinden yanayız." dedi.

GÜNDEM 31.07.2021, 21:00
10
Cumhur İttifakı'nda, Suriye çatlağı! Bahçeli, Erdoğan'a resti çekti
MHP Genel Başkanı  Devlet Bahçeli, Türkgün Gazetesi’ne yaptığı açıklamalarda Cumhurbşakanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'a resti çekti. Orman yangınları hakkında da konuşan Devlet Bahçeli, Suriyelilerin bayram nedeniyle ülkelerine gitmelerine ilişkin sorulan sorulara cevap verdi. Bahçeli sığınmacılarla ilgili yaptığı açıklamada, "Ülkelerine dönmelerinden yanayız." diyerek Cumhur İttifakı'nda çatlağın fitilini ateşledi.
Sığınmacı tartışmasına yönelik konuşan Devlet Bahçeli,  ''Biz ilkesel olarak ülkemizde geçici statüde bulunan yabancı ülke vatandaşlarının, güvenli ve huzurlu şekilde tekrar kendi ülkelerine gönderilmesinden yanayız.'' dedi ve şöyle devam etti:
''Bir yanda ülkesi için canını ortaya koyanlar varken, diğer yanda sığındığı ülkenin plajlarında keyif sürenler, doğal olarak maşeri vicdanda sorgulanmaktadır. Şu da var ki, bayram münasebetiyle kendi ülkelerine gidebilenlerin, bu gidişlerinde sorun yaşamayanların geri dönüşlerine lüzum yoktur.''

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı