Cumhur İttifakı'nda yoğun mesai: Erdoğan, Mustafa Destici ile görüştü

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün AKP Genel Merkezi'nde, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüştü. Görüşme öncesi basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

GÜNDEM 09.03.2023, 20:05
Cumhur İttifakı'nda yoğun mesai: Erdoğan, Mustafa Destici ile görüştü
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'yi AKP Genel Merkezi'nde kabul etti. Kabul, Cumhurbaşkanlığı'nın sosyal medya hesabı üzerinden duyuruldu.
Görüşme ile ilgili olarak yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'yi AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti" ifadesine yer verildi. Görüşmenin ana gündem maddesi hakkında herhangi bir detay verilmedi.
Ancak, görüşmenin arka planında AKP ve BBP arasında olası bir seçim ittifakı olasılığı tartışılıyor. BBP Genel Başkanı Destici, daha önce yaptığı açıklamalarda, 2023 seçimlerinde AKP ile ittifak yapabileceklerini ifade etmişti. Erdoğan da, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, seçim ittifakları konusunda "herkese kapımız açık" dedi.
Görüşmenin ardından herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak, AKP ve BBP arasındaki görüşmelerin devam etmesi bekleniyor. AKP'nin, 2023 seçimleri öncesi ittifaklarını güçlendirmek için farklı siyasi partilerle görüşmeler yapması bekleniyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı