Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün geçim sıkıntısı meselesi olabilir

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bugün insanlarımızın geçim sıkıntısı meselesi olabilir.” dedi.

GÜNDEM 16.06.2022, 17:55
1
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün geçim sıkıntısı meselesi olabilir
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantıda konuşma yaptı.
Vatandaşların geçim derdini inkar edemeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün insanlarımızın geçim sıkıntısı meselesi olabilir. Bugün insanlarımızın hayat pahalılığını biz de tespit ediyoruz. Ama şunu da bilmeliyiz ki dünya nasıl bir girdaptan geçiyor, bunu da göreceksiniz.” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ilgili kısmı şöyle:
Bugün insanlarımızın geçim sıkıntısı meselesi olabilir. Bugün insanlarımızın hayat pahalılığını biz de tespit ediyoruz. Ama şunu da bilmeliyiz ki dünya nasıl bir girdaptan geçiyor, bunu da göreceksiniz. Aldığımız ve alacağımız tedbirlerle insanları geçim sıkıntısından kurtaracak olan da enflasyonu düşürecek olan da 2018’de olduğu gibi herkesin iş aş sahibi olmasını sağlayacak olan da biziz. Ülkenin bu kifayetsizlere teslimi için tek bir akıl, mantık, vicdan ürünü sebep bulunamaz. Bu hakikatlerle milletimizin huzuruna çıktığımızda, karşımıza dikilenlerin hepsinin de birer kağıttan kaplan olduğu zaten kendiliğinden anlaşılacaktır.Erdoğan partililere seslendi... Seçim öncesi seçimi kazanacağız

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı