Son Dakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ucu nereye dayanıyorsa idamsa idam…

Cumhurbaşkanı Erdoğan Marmaris yangınıyla ilgili açıklamalarda bulunurken idam tartışmasını yeniden gündeme getirdi. Erdoğan caydırıcı bir ceza söylemiyle idamı savundu.

GÜNDEM 24.06.2022, 18:00
6
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ucu nereye dayanıyorsa idamsa idam…
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Marmaris’te çıkarılan yangınla ilgili idam çıkışında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinde durulması gereken bir durum derken ”İdamsa idam” ifadelerini kullandı.
Türkiye’nin güzide tatil beldelerinden olan Marmaris’te çıkan ve günlerdir durdurulamayan yangınla ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süleyman Soylu’nun dile getirdiği idam talebine destek verdi.
Erdoğan burada yaptığı konuşmada “Caydırıcı bir ceza. Ucu nereye dayanıyor idama mı? İdamsa idam. Sultan Fatih ne diyor? Ormanlarımdan bir ağaç kesenin boynunu vururum diyor. Bu iş o kadar önemli. Sadece orman mı? Bütün haşerat, hayvanlar hepsi bu ormanlarla beraber yanıyor. Adam affedersiniz içmiş, geliyor bilmem neye kızdım onun içi burayı yaktım. Ne demek bu? Böyle saçmalık olur mu? Bu tartışılmalı, bunu üzerinde etraflıca durmalıyız." Diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı