Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zehra Taşkesenlioğlu'nun kalemini kırdı!

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı olan Recep Tayip Erdoğan'ın partisinde yaşanan rüşvet yolsuzluk silsilesinin yansımaları devam ediyor..

SİYASET 08.09.2022, 18:30
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zehra Taşkesenlioğlu'nun kalemini kırdı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kamuyu gündemine Rüşvet ve yolduzluk iddiaları ile bomba gibi düşen Zehra Taşkesinlioğlu'nun kalemini kırdı.
Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan ortaya çıkan iddialar ile ilgili  Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu üyesi Korkmaz Karaca’yı kastederek  “İki ismin de istifasını istedim, gereğini yaptık.” dediği belirtildi.
Ayrıca Erdoğan'ın Eşi Ünsal Ban ve abisi SPK Eski Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu ile ismi rüşvet ve yolsuzluk iddiaları ile gündemi sarsan AKP’li Zehra Taşkesenlioğlu’u içinde “2023 seçimlerinde bir kez daha Erzurum’dan aday yapılmayak" dediği ifade edildi.
Öte yandan Saray'a uzanan rüşvet ağı" paylaşımlarında, Sermaye Piyasaları Kurumu (SPK) Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu ile kardeşi AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun, Marka Yatırım Holding’in sahibi Mine Tozlu Sineren’den 12 milyon TL rüşvet istediğini iddia etmişti. Taşkesenlioğlu hakkındaki iddialar bununla da sınırlı kalmamış, boşanma aşamasındaki eşi Ünsal Ban da çeşitli iddialarda bulunmuştu.
Ban, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevgili dostlar 2019 yılında evlilik yaptığım Zehra Taşkesenlioğlu tamamen yalan ve iftiralarla dolu bir dilekçe ile benden 50 milyon TL maddi, 20 milyon TL manevi para istemektedir. Tamamen yalan ve iftiralarla dolu olan bir boşanma dilekçesi, haysiyetimi, onurumu çiğnemiştir... Şunun bilinmesini isterim ki bundan sonra açıklayacağım bilgiler ve dokümanlarla, uğrayacağım ölüm tehdidi ve zararlardan tamamen Ali Fuat Taşkesenlioğlu ve Zehra Taşkesenlioğlu sorumludur." demişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı