Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akşener'e: Yolun açık olsun Meral hanım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP Rize Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuştu. Burada konuşan Erdoğan Erdoğan, İYİ Parti lideri Meral Akşener'e tepki gösterdi.

SİYASET 04.09.2021, 19:15
3
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akşener'e: Yolun açık olsun Meral hanım
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP Rize Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’nda gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan "Tüm oyunları birer birer bozduk. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diye çıktığımız yolda alnımız ak, başımız dik yürüyoruz" dedi.
AKP Rize Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:
- Gazete küpürleri üzerinden partimizi kapatmak istediler, terör örgütlerini üzerimize saldılar ama başaramadılar.
-Tüm oyunları birer birer bozduk. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diye çıktığımız yolda alnımız ak, başımız dik yürüyoruz.
- Allah'ın yardımı ve milletimizin desteğiyle tüm oyunları birer birer bozduk. Muhalefetin çapsızlığına, riyakârlığına, vesayet özlemine de aynı şekilde birçok kez şahit olduk.
- CHP, bir Truva atı misali siyaset kurumunu içeriden çökertmeye çalışıyor.
Kapısı çalınmadık ev bırakmayacağız. Anneler, kadın kollarımız kapısı çalınmadık ev bırakmayacaksınız. Hani diyorlar ya Z kuşağı, bütün bu kuşakları siz fethedeceksiniz. Başkaları hizmet diye musluk açarken, temel atmama törenleri yaparken, temeli atılmış projelerin üzerine beton dökerken, biz 81 vilayetimizin her köşesine eserlerimizle mührümüzü vuruyoruz.
Birileri Bizans benzetmeleri ile yeni fitneleri, yeni senaryolar peşinde koşarken biz 84 milyonun kardeşliğini, birlik ve beraberliğin savunuyor. Ne diyor Meral Hanım? Kalkıp fethetmiş? Kim şu anda İstanbul’un belediye başkanı. Yahu biz İstanbul’da şunu görmedik mi? Zulüm 1453’te başladı diye duvarlara yazanları? Nasıl onlarla beraber aynı yola giriyorsun? Bizans olayını bu şekle dönüştürenlerle nasıl bir oluyorsun? Meral hanım sen bu Gezicilerle berabersin. Yolun açık olsun. Biz bunu Ayasofya’nın açılmasıyla ispat ettik. Biz gayretimizin neticesini Allah’tan aldık ve şu anda işte ta Fatih’ten bu yana kapalı kalan Ayasofya açıldı ve sahiplerine kavuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı