Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere: Siz hayal kurmaya devam edin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Gençlik Zirvesi'nde, gençlere seslenerek, "Sizlerden ülkeniz, milletiniz ve kendiniz için hayal kurmaya devam etmenizi istiyorum." dedi.

GÜNDEM 12.07.2021, 17:40
9
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere: Siz hayal kurmaya devam edin
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Türkiye Gençlik Zirvesi'nde konuştu. Erdoğan, gençlere "Sizlerden ülkeniz, milletiniz ve kendiniz için hayal kurmaya devam etmenizi istiyorum. Lütfen ne kendine ne de milletine faydası olan muhterislerin hayallerinizi çalmasına izin vermeyin" diye seslendi.Erdoğan'ın konuşmasının ilgili bölümü şöyle:
"İnşallah sizlerin gayretleriyle, sizlerin gayretleriyle gelecekte çok daha iyi bir konumda olacağız. Biz son 35 yıldır binlerce evladını bölücü terör örgütüne kurban vermiş, en parlak çocuklarını FETÖ'ye kaptırmış bir toplumuz. Tek bir gencimizin dahi heba olmasına, terörün vahşi dileri arasında yitip gitmesine gönlümüz razı değil. Ulaşamadığımız, elinden tutamadığımız her bir gencimizin mesuliyetini yüreğimizde taşıyoruz. 
Sizlerden sadece hedeflerinize odaklanmanızı, ülkeniz, milletiniz ve kendiniz için hayal kurmaya devam etmenizi istiyorum. Lütfen ne kendine ne de milletine faydası olan muhterislerin hayallerinizi çalmasına izin vermeyin."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı