Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mısır açıklaması: Kardeş ülkeyiz, bizi üzer

Cuma namazını Üsküdar'daki Hz. Ali Camisi'nde kılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzun bir sürenin ardından Mısır'la başlayan görüşmelere ilişkin konuştu.

GÜNDEM 07.05.2021, 14:40
15
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mısır açıklaması: Kardeş ülkeyiz, bizi üzer
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Üsküdar'daki Hz. Ali Camisi'nde kıldı.
Türkiye ile Mısır'ın görüşmelerine ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mısır halkıyla tarihten gelen bu birliği yeniden kazanmak, yeniden devam ettirmenin gayreti içindeyiz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu:

Mısır halkına yönelik tavrımız çok çok olumludur. Mısır halkı ile Türk milletinin tarihe dayalı olan bir birlikteliği var. Bir düşman kardeşler olarak değil dost olarak Mısır halkı ile olan bu birlikteliği yeniden kazanmak, yeniden devam ettirmenin gayreti içindeyiz. Mısır halkını zorla Yunan halkı ile birlikte görmek bizi üzer. Bunu da daha önce söylemiştim. Yeni süreç başladı ve bu süreç içerisinde önce istihbarat birimlerimiz görüşmeye başladılar, Dışişleri görüşmeye başladı bunu genişleterek devam ettireceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mısır halkına yönelik tavrımız çok çok olumludur. Bir düşman kardeşler olarak değil dost olarak Mısır halkı ile olan bu birlikteliği yeniden kazanmanın gayreti içindeyiz. Mısır halkını zorla Yunan halkı ile birlikte görmek bizi üzer. pic.twitter.com/uKgDejtxsy
— Millî Gazete (@milligazetecom) May 7, 2021


Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mısır halkına yönelik tavrımız çok çok olumludur. Bir düşman kardeşler olarak değil dost olarak Mısır halkı ile olan bu birlikteliği yeniden kazanmanın gayreti içindeyiz. Mısır halkını zorla Yunan halkı ile birlikte görmek bizi üzer. pic.twitter.com/uKgDejtxsy — Millî Gazete (@milligazetecom) May 7, 2021

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı