Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan normalleşme süreci ve okullar için açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "17 Mayıs’ta başlayacak yeni normalleşme takvimimizi önümüzdeki günlerde açıklayacağız." dedi.

GÜNDEM 08.05.2021, 14:25
13
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan normalleşme süreci ve okullar için açıklama
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 ilden 560 gençle En Uzun İftar Sofrası programında buluştu. “81 İlimizden 560 Genç ile En Uzun İftar Sofrası” programında gençlerin sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "17 Mayıs itibarıyla başlayacak yeni normalleşme takvimimizi önümüzdeki günlerde açıklayacağız. İlk kabine toplantımızın en önemli gündem maddelerinden biri bu olacak. Bu takvimde okulların açılışıyla ilgili süreç de yer alacak." dedi."Vaka sayılarında çok ciddi düşüş var" diye Erdoğan gençler, "Sizleri okullarınızla buluşturmak için her türlü gayreti gösterdiğimizden emin olabilirsiniz" diye seslendi. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:
"Tedbirlere sıkı sıkıya riayet ederek bu salgını en kısa zamanda atlatıp normal hayatımıza döneceğimiz günlerin yakın olduğuna inanıyorum. Her fırsatta gençlerle bir araya gelmeye onlarla sohbet etmeye onları dinlemeye büyük önem veriyorum. Çünkü biz gücümüzü, heyecanımızı gençlikten alıyoruz."
"Normalleşme takvimimizi önümüzdeki günlerde açıklayacağız"
"17 Mayıs itibarıyla başlayacak yeni normalleşme takvimimizi önümüzdeki günlerde açıklayacağız. İlk kabine toplantımızın en önemli gündem maddelerinden biri bu olacak. Bu takvimde okulların açılışıyla ilgili süreç de yer alacak. Salgının şüphesiz ki, inişli çıkışlı seyri bu tür konularda çok önceden kesin tarihler vermemize mani oluyor. Şu anda vaka ve vefat sayılarında ciddi manada düşüş var."
"Yarın akşam Diyarbakır anneleriyle iftar yapacağım. "

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı