Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika EYT açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu yıl sonuna kadar çözüleceği taahhüt edilen EYT konusunda son dakika açıklaması yaptı. Erdoğan'ın merakla beklenen EYT açıklamasından yine bir sonuç çıkmadığı anlaşıldı.

GÜNDEM 26.12.2022, 21:30 27.12.2022, 11:14
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika EYT açıklaması!

Milyonarca EYT mağduru iktidar kanadından gelen “EYT bu yıl sonuna kadar çözülecek” açıklamalarıyla ümitlenirken beklenen açıklamanın henüz gelmemesi kafalarda soru işareti meydana getirmişti. Kamuoyunda "EYT Hazine’ye takıldı", "EYT’de yaş sınırı olacak" gibi haberlerin yankıları devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bir son dakika EYT açıklaması geldi.
Bugün gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu toplantısına başkanlık eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan toplantı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Memur maaşları, asgari ücret konusunda bilgilendirmelerde bulunan Erdoğan, aynı zamanda EYT ile ilgili açıklama gerçekleştirdi.
EYT’lilerin beklediği net açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilmedi. EYT sorunun bu yıl sonuna kadar çözüleceğini tekrarlayan Erdoğan "Çalışanlarımızın, emeklilikle ilgili beklentilerini karşılayacak hazırlığı yakında tamamlıyoruz. Arzumuz, EYT meselesini yılbaşından önce gündemden çıkarmaktır" diye konuştu
EYT ile ilgili Erdoğan şunları söyledi:

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı