Cüneyt Özdemir 'örnek olsun' deyip çalışanlarına yine zam yaptı

Gazeteci Cüneyt Özdemir, artan enflasyon karşısında çalışma arkadaşlarına ikinci kez zam yaptı. Zam miktarını canlı yayından 'örnek olsun' diye duyuran Özdemir medya kuruluşlarına çağrıda bulundu.

EKONOMİ 07.07.2022, 18:40
5
Cüneyt Özdemir 'örnek olsun' deyip çalışanlarına yine zam yaptı
Gazeteci Cüneyt Özdemir, Youtube kanalında bugün yaptığı canlı yayında çalışma arkadaşlarına asgari ücret zammı sonrası bir zam daha yaptı. Cüneyt Özdemir 2 ay önce yine canlı yayında çalışanma arkadaşlarına yüzde 20 zam yapmıştı.

“Enflasyon altında bizim arkadaşlarımızda eziliyor.” diyen Cüneyt Özdemir, “Eskiden bir asgari ücrete bakmazdık. Ülke öyle bir noktaya geldi ki artık bizim çıtamız, mihenk taşımız asgari ücret oldu. Aslında bu ülke olarak bizim fakirleşmemizinde bir göstergesi… Asgari ücret dediğin şey en alttaki çalışma standartları. Ama o kadar hızlı bir enflasyon var ki artık herkes onu referans alıyor. Şimdi de bizim de bir düzenleme yapmamız lazım.” dedi.

Cüneyt Özdemir, “yüzde 30’da kalmayalım yüzde 35 zam yapalım” diyerek çalışma arkadaşlarına zam yaptığını duyurdu. Özdemir, “Örnek olsun diye buradan yapıyorum. Başta medya kuruluşlarına sesleniyorum. Bu asgari ücret değişimini sizde çalışanlarınıza yansıtın. Yüzde 30 çok az. Yüzde 175 olan bir enflasyonda yüzde 30 çok sembolik bir şey…” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı