Davutoğlu, AKP ve MHP sinyal veriyor deyip erken seçim tarihi verdi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kayseri'de basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda AK Parti ve MHP'nin erken seçim sinyali verdiği söyledi.

GÜNDEM 09.10.2021, 17:05 09.10.2021, 21:40
11
Davutoğlu, AKP ve MHP sinyal veriyor deyip erken seçim tarihi verdi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Kayseri’de düzenlediği basın toplantısında konuştu.
Ahmet Davutoğlu, erken seçim tartışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada tarih verdi. Davutoğlu, “2022 yılında bir seçim olma ihtimali yüksek. AK Parti ve MHP’den gelen sinyaller seçim hazırlığı intibaını veriyor." dedi. 
Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, şunları söyledi:

Siyasiler için Türkiye’nin en dinamik en hızlı en hareketli dönemlerine giriyoruz. 2022 yılında bir seçim olma ihtimali yüksek. Bunun öncesinde AK Parti ve MHP’den gelen sinyaller seçim hazırlığı intibaını veriyor. Önümüzdeki aylarda bu daha da netleşecek ve siyasi hareketlilik artacak. Hepimizi son derece hareketli bir kış bekliyor. Vatandaşlarımıza temel verdiği mesaj bu iktidarın yolsuzluklarına ve yoksulluktan duyulan bezginlik, yorgunluk.

Vatandaş bir iktidar yorgunu haline gelmiş durumda. Her yerde. Çitçilerimiz artan gübre, yem, mazot fiyatlarından. Esnafımız ödeyemediği kredi borçlarından, gençlerimizi bulamadığı yurtlardan, işçilerimiz geçinememekten, emeklilerimiz çok düşük açlık düzeyinde kalan maaşlarından şikayetçi. Dolasıyla bir dokun bin ah işit şeklinde bir psikoloji hâkim toplumda. Vatandaşlarımızdan aldığımız temel mesaj bu. İkinci mesaj da gelin ve artık bu durumu düzeltin mesajı. Tekrar Türkiye’nin istikrara kavuşması, huzur bulması, adaletine güven duyulması, ekonomik olarak da halkın önünü görebilmesi içinde bizden büyük bir beklenti ifade ediyorlar.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı