Davutoğlu, Babacan, Uysal ve Akşener'den Bartın mesajı

Amasra Taşkömürü İşletme Müessesinde meydana gelen patlama sonucun işçilerin göçük altında kalmasının ardından siyasi parti liderlerinden açıklama geldi.

GÜNDEM 14.10.2022, 21:40
1
Davutoğlu, Babacan, Uysal ve Akşener'den Bartın mesajı
Amasra Taşkömürü İşletmesinde patlama yaşanması ve göçük altında işçilerin kalması üzerine siyasi parti yöneticileri mesaj yayınladı.
Amasra maden ocağında bu akşam yaşanan patlama ile ilgili olarak siyasi parti genel başkanlarından geçmiş olsun mesajı geldi. Parti liderlerinin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalar şöyle:
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: “Bartın’da maden ocağında meydana gelen patlamayı derin bir üzüntüyle öğrendim. Dualarımız; göçük altında kalan maden emekçilerimizin bir an önce sağ salim kurtarılması için…”
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: “Amasra'daki madende meydana gelen patlamayı üzülerek öğrendim. Yer altındaki madenci kardeşlerimizin salimen kurtarılmasını ve can kaybı yaşanmamasını temenni ediyor, yaralılara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kurtarma çalışmalarına katılan herkese kolaylıklar diliyorum.”
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: “Geçmiş Olsun Amasra. Bartın Amasra'da maden ocağında meydana gelen patlama ve kurtarma çalışmalarını kaygıyla takip ediyoruz. İnşallah herhangi bir can kaybı yaşanmaz, tüm işçilerimiz sağ salim kurtulur.”Temel Karamollaoğlu'ndan 'Bartın' mesajı
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal: Bartın'da bir maden ocağında grizu patlaması meydana geldiğini öğrendim. Yaşadığımız acıların bir daha yaşanmaması duasıyla maden işçilerimizin bir an evvel kurtarılmasını diliyorum. TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül: Bartın’da maden ocağında meydana gelen patlamayı derin bir üzüntüyle öğrendim.Allah’ım, göçük altında kalan maden emekçilerimizi sağ salim ailelerine kavuştursun. Allah’ım hepsinin yardımcısı olsun.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı