Davutoğlu telefon numarasını verdi: Başına bir şey gelirse beni ara

Kayseri’de hayat pahalılığından yakınan bir yurttaş “Başıma bir şey gelir mi?” dedi. Davutoğlu “Herhangi bir şey olursa doğrudan beni arayacak” diyerek numarasının yurttaşa verilmesini istedi.

GÜNDEM 09.10.2021, 21:50
33
Davutoğlu telefon numarasını verdi: Başına bir şey gelirse beni ara
ANKA'nın haberine göre, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kayseri’de yurttaşlarla sohbet etti. Hayat pahalılığından yakınan bir yurttaş “Başıma bir şey gelir mi?” dedi. Davutoğlu ise “Herhangi bir şey olursa doğrudan beni arayacak” diyerek kendi cep telefonu numarasının yurttaşa verilmesini istedi.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda yurttaşlarla buluştu. Davutoğlu, ayrıca Mimar Sinan Parkı’nda besicilerle sohbet etti.

Bir yurttaş, sorunlarını aktarırken; “Yarın mallarımız da elimizden gidecek, o zaman ne yapacağız? Babamın hatırası olan ahırımızda gidecek elimizden. Yem alamıyoruz, saman alamıyoruz” dedi. Bir başka vatandaş ise “Bu insanlara bu kadar yüklenilmez” dedi.
Bir yurttaş, hayat pahalılığından yakındıktan sonra, “Başımıza bir şey gelir mi?” dedi. Kendi cep telefonu numarasının vatandaşa verilmesini isteyen Davutoğlu, “Herhangi bir şey olursa doğrudan beni arayacak" dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı