Son Dakika

Davutoğlu'ndan AK Parti'ye mafya tepkisi: Karanlık dehlizlerde...

Ahmet Davutoğlu, Sedat Peker'in son yayınladığı konuşmasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkındaki iddialara ilişkin, "Devlet yönetimi karanlık dehlizlerde yürütülemez." ifadesini kullandı.

SİYASET 13.05.2021, 19:40
23
Davutoğlu'ndan AK Parti'ye mafya tepkisi: Karanlık dehlizlerde...
Hakkında soruşturma yürütülen ve Dubai'de olduğunu geçtiğimiz günlerde açıklayan Sedat Peker'in Youtube kanalında paylaştığı konuşmalar tartışmaları beraberinde getirdi. Sedat Peker, dördüncü videosunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında çok ciddi iddialarda bulunmuştu.
Süleyman Soylu ise söz konusu iddialara yönelik bugün sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamasının son bölümünde,  "Hayatının bir noktasında benimle temasın var ve bu ispatlanırsa aziz milletimizin gözü önünde idam dahil her türlü cezaya, aşağılanmaya razıyım." ifadesini kullanmıştı. 
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya platformu Twitter hesabından konu hakkında bir paylaşımda bulundu.
Davutoğlu paylaşımında, "Mafya siyaset ilişkileri devleti çürüten bir olgudur. 1990'lı yıllarda devlet kurumlarımızın ve siyasetin itibarını yok eden benzer ilişkiler ağına bugün yeniden şahit oluyoruz. Milletin emaneti olan devlet yönetimi karanlık dehlizlerde yürütülemez." ifadelerine yer verdi. 
Mafya siyaset ilişkileri devleti çürüten bir olgudur.1990'lı yıllarda devlet kurumlarımızın ve siyasetin itibarını yok eden benzer ilişkiler ağına bugün yeniden şahit oluyoruz.Milletin emaneti olan devlet yönetimi karanlık dehlizlerde yürütülemez. TemizSiyaset Gelecek

Mafya siyaset ilişkileri devleti çürüten bir olgudur.1990'lı yıllarda devlet kurumlarımızın ve siyasetin itibarını yok eden benzer ilişkiler ağına bugün yeniden şahit oluyoruz.Milletin emaneti olan devlet yönetimi karanlık dehlizlerde yürütülemez. TemizSiyaset Gelecek — Ahmet Davutoğlu (@Ahmet_Davutoglu) May 13, 2021

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı