Davutoğlu'ndan Erdoğan'a DSP tepkisi! Bunu Kılıçdaroğlu söyleseydi...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın "14 Mayıs'ta vatanımızı küffara teslim etmeyeceğiz" sözlerine tepki gösterdi.

GÜNDEM 18.04.2023, 15:40
6
Davutoğlu'ndan Erdoğan'a DSP tepkisi! Bunu Kılıçdaroğlu söyleseydi...
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhur İttifakı'nı destekleme kararı alan ve seçimlere AK Parti listelerinden katılan Demokratik Sol Parti'nin (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal'ın muhalefeti hedef alan sözlerine yanıt verdi.
FOX TV yayınına katılan Davutoğlu, 'kafirler' anlamına gelen 'küffar' ifadesini kullanan DSP lideri Aksakal için, "Ya bu insan küffarın anlamını bilmiyor ya da Ramazan'da bu milletin yüzde 50'sine 'kafir' diyor" ifadesini kullandı.Davutoğlu, "Bunu eğer Kılıçdaroğlu söylemiş olsaydı, Sayın Erdoğan, ona dünyayı dar etmek isterdi değil mi?" dedi. 
Davutoğlu, şöyle konuştu:
"DSP Genel Başkanı 'Küffara teslim etmeyeceğiz' dedi. Ya bu insan küffarın anlamını bilmiyor ya da Ramazan'da bu milletin yüzde 50'sine, 'kafir' diyor. Benim huzurumda böyle bir şey söylenseydi ben hemen özür dilenmesini isterdim.
Erdoğan, İslam'ı bildiğini iddia ediyor. Bu Kur'an-ı Kerim'in esasında insanlara, 'kafir' demek var mı? Bu altı lider de mümindir, Müslüman'dır. Önder Aksakal bunu cehaletinden söylüyor olabilir. Bunu eğer Kılıçdaroğlu söylemiş olsaydı, Sayın Erdoğan, ona dünyayı dar etmek isterdi değil mi?"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı