Davutoğlu’ndan seçmene sandık güvenliği çağrısı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, seçmenleri sandıklara sahip çıkmaya davet ederek Türkiye Gönüllüleri’ne katılmalarını istedi.

GÜNDEM 16.04.2023, 22:40
Davutoğlu’ndan seçmene sandık güvenliği çağrısı
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan seçimler öncesi seçmenleri Türkiye Gönüllüleri’ne katılarak sandıklara sahip çıkmaya davet etti. Davutoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Kullandığı tertemiz oylarla gösterdiği milli iradeyle ülkemizi birçok kez darbe dönemlerinden, ara rejimlerden, vesayet anlayışlarından kurtarıp demokrasi ile buluşturan aziz milletim. 14 Mayıs günü yeni bir tarihi kavşağın eşiğinde olacağız" ifadelerini kullandı.
Davutoğlu, seçimlerin Türkiye'nin geleceği açısından son derece önemli olduğuna dikkat çekerek, kullanılan oyların sadece bir iktidarı değil, otoriter yolsuzluk düzenine yol açan sistemi de değiştirmeye yönelik olduğunu belirtti. "O gün hepimiz anamızın ak sütü gibi helal olan oylarımıza sahip çıkacağız" diyen Davutoğlu, sandıkların korunması ve her türlü vesayete karşı topyekûn birleşilmesi çağrısında bulundu.
Davutoğlu, seçim güvenliği bağlamında Millet İttifakı’nın üyesi partilerinin çaba gösterdiğini, ayrıca Türkiye Gönüllüleri'nin sivil bir yapı olarak devrede olacağını belirtti. Seçim sürecinde Millet İttifakı'nın sandık başındaki müşahitleri ve gözlemcilerine destek olunması gerektiğine vurgu yapan Davutoğlu, "Hepimiz Türkiye Gönüllüleri’ne katılalım ve Millet İttifakı’nın sandık başındaki müşahitlerine, gözlemcilerine destek olalım" dedi.
Davutoğlu, 14 Mayıs gününün, adaletin, demokrasinin, refahın, eşitliğin ve siyasi ahlakın egemen olacağı yeni bir dönemin başlangıcı için sandık başlarına gidilmesi gerektiğini belirtti. "Oy pusulasına mührümüzü vuralım, sandığımızı da sonuna kadar koruyalım" çağrısında bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı