Davutoğlu'nun lideri olduğu Gelecek Partisi'nde toplu istifa şoku

Davutoğlu'nun lideri olduğu Gelecek Partisi'nde toplu istifa şoku yaşanıyor. Partinin Batman il ve merkez ilçe teşkilatı yöneticileri, görevlerinden ve üyeliklerinden istifa etti.

GÜNDEM 23.08.2022, 07:55
5
Davutoğlu'nun lideri olduğu Gelecek Partisi'nde toplu istifa şoku
Ahmet Davutoğlu'nun Genel Başkanlığı'nı yaptığı Gelecek Partisi'nde, toplu istifa depremi yaşandı. Partinin Batman il ve merkez ilçe teşkilatından 29 kişi, görevlerinden ve üyeliklerinden istifa etti.
Gelecek Partisi Batman Merkez İlçe Başkanı Ömer Er, düzenlediği basın toplantısında, yönetim kurulu ile birlikte görevlerinden ve partiden istifa ettiklerini açıkladı. Parti kuruluşundan bu yana görev yaptığı Gelecek Partisi'nde siyasi anlaşmazlık ve çalışma sisteminden dolayı görevinden ve partiden istifa ettiğini dile getiren Er, "Parti kuruluş aşamasından bu yana görev yaptığım Gelecek Partisi'nde görevimi layıkıyla yaptım. Yaptığım çalışmalar kamuoyunca da bilinmektedir. Ama maalesef il başkanı ve bölge koordinatörü ile anlaşmazlık yaşadığımızdan dolayı istifa ettik” dedi.
Gelecek Partisi'nden istifa eden isimler şöyle:

Merkez İlçe Başkanı Ömer Er, Gelecek Partisi Batman Merkez ilçe yönetiminden Hasan Yurttaş, Vedat Ediz, Fatih Yeşil, Sevgi Doğan, Vedat Kalaycıoğlu, İnci Durmaz, Rukiye Yıldırım, Bahar Yavuz, Mahsum Gün, Muhammed Sevim, Muhammed Seydal, Fehmi Şen, Sabahattin Gerkin, İsmail Güneş, Tuncay Akıncı, Sertip Taş, Yaşar Gülükgiray, İsmail Akın, Ahmet Yıldız ve M. Fatih Söyüt, il yönetiminden Abdulkerim Ekinci, Hayrettin Çelik, Hüseyin Korkmaz, Seval Sönük, M. Can Erincik, Ferhat Yıldırım, İsmail Baran ve Hülya Yıldız.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı