Son Dakika

Davutoğlu'nun ziyaretinde gerginlik: "Kime konuşuyorsun 10 kişi var"

Davutoğlu'nun Sivas ziyaretinde bir kişi "Kime konuşuyorsun 10 kişi var" diye bağırınca gergin anlar yaşandı. Tepki gösterenler emniyet güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.

GÜNDEM 24.09.2021, 08:15
10
Davutoğlu'nun ziyaretinde gerginlik:
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Sivas'ta partisinin il başkanlığı binası açılışına katıldı. Davutoğlu, partisinin il binasının açılışında partililere seslenerek ülkede yoksulluğun olduğunu belirterek, dünyada en yüksek faiz oranlarının Türkiye'de olduğunu söyledi.
İktidara geldiklerinde ötekileştirmeden birleştirici bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini belirten Davutoğlu, "Biz vatana millete sahip çıkmaya, yetimin hakkını yedirmemeye geliyoruz. Ne yeriz ne de yediririz. Milleti birleştirecek bir güç lazım. Biz bu vatanın bütün evlatlarını birbirine kardeş yapmaya geliyoruz. Kimseye öfkemiz yok. İktidara dahi öfkemiz yok. Şahsi bir kin, hesap peşinde değiliz. Şahsi bir menfaat peşinde de değiliz" açıklamasında bulundu.

Ahmet Davutoğlu'nun yoksullukla ilgili sözlerine, açılışa katılan gruptan bir kişi, "Fakir para alıyor, yatana para veriyor. Ne yoksulluğu? Sen davanı neden bıraktın? Neden partiyi bıraktın?" diye bağırarak tepki gösterdi. Davutoğlu bu tepkiye "Dava, bizim başımızın tacıdır" dedi.
Meydanda bulunan başka bir kişi ise "Kime konuşuyorsun 10 kişi var" diye bağırınca gergin anlar yaşandı. Tepki gösterenler emniyet güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Konuşmanın ardından Davutoğlu, partisinin il başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı