Dele Alli için tehlike çanları! Şenol Güneş karar verecek

Dele Alli bir türlü toparlanamıyor. Beklentilerin aksine Dünya Kupası arasında yerinde sayan İngiliz yıldızla böyle devam etmesi halinde ara transferde yolların ayrılabileceği iddia ediliyor.

SPOR 23.12.2022, 17:05
2
Dele Alli için tehlike çanları! Şenol Güneş karar verecek
Beşiktaş'ın sezon başında Premier Lig'de Everton'dan kiralık olarak imzaladığı Dele Alli, beklentileri karşılayamadı. İngiliz yıldız, ne kadar denerse denesin, kariyerinin zirvesine ulaştığı Tottenham'daki parlak günlerine geri gelemiyor.
Ziraat'in önceki akşam Şanlıurfaspor ile oynadığı Türkiye Kupası maçında 29. dakikada oyundan atılırken düdük çalan Dele Alli, büyük üzüntü ve hayal kırıklığı yaşadı. 26 yaşındaki futbol yıldızının Dünya Kupası arasında özel çalışmalarıyla kendini yeniden şekillendirmesi bekleniyordu. Ancak teknik heyetin bu yöndeki umudunu yıkan Dele Alli adeta hareketsiz kaldı ve bir gelişme göstermedi.
Teknik direktör Şenol Güneş'in İngiliz oyuncudan henüz umudunu kesmediği ve forma bir süre daha şans vermeyi planladığı öğrenildi. Dele Alli, Süper Lig'de ilk yarı sonuna kadar göstereceği performansla kaderini belirleyecek. Yetenekli futbolcu, performansını artırarak güneşin dikkatini çekmesi halinde takımda kalacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı