Demba Ba: "Beşiktaş'ta da mutluydum ama..."

Geçtiğimiz haftalarda futbol yaşamını sonlandıran Demba Ba, Newcastle United'da oynadığı dönemle Beşiktaş'taki günlerini kıyasladı.

SPOR 14.10.2021, 20:45
Demba Ba:
Başakşehir'den olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra İsviçre ekibi Lugano'ya transfer olan Demba Ba, burada da üç maça çıktıktan sonra sözleşmesini feshetmiş ve ardından da futbol kariyerini sonlandırdığını açıklamıştı. 36 yaşındaki eski santrfor, The Athletic adlı internet sitesine verdiği röportajda ise Beşiktaş ve Newcastle United günlerini kıyasladı. İşte Senegallinin o sözleri:
"St James' Park'a gittiğinizde, tünelden geçtiğinizde, o devasa tribünleri görmek için arkanızı döndüğünüzde ve o sesi ilk kez duyduğunuzda ürperiyorsunuz. Geçen ay futbolu bıraktığımdan beri en çok özlediğim duygu bu. 
Özellikle Beşiktaş'ta da mutlu zamanlar geçirdim ama Newcastle United taraftarlarıyla aramdaki bağ çok derindi. Soyunma odasındaki bağ çok güçlüydü ve orada birçok gol attım. Mükemmel bir kombinasyondu. Onlara çok sevgi ve saygı duyuyorum. Bugüne kadar bana sevgi ve saygı gösterdiler. Onlar için yaptıklarım için minnettarlar. Ben de onların benim için yaptıklarına minnettarım." 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı