Deniz Çoban: Fenerbahçe-Başakşehir maçında kural hatası yapıldı!

Eski hakem Deniz Çoban, dün akşam oynanan Fenerbahçe-Başakşehir maçında kural hatası yapıldığını belirterek Zorbay Küçük'ün kararını eleştirdi.

SPOR 24.10.2022, 10:15
3
Deniz Çoban: Fenerbahçe-Başakşehir maçında kural hatası yapıldı!
Süper Lig'in 11. haftasında  Fenerbahçe evinde Başakşehir'i mağlup ederek zirve yarışında yara almadı.
Karşılaşmanın 84.dakikasında harika bir gole imza atan Diego Rossi, gecenin kahramanı oldu.

Fenerbahçe-Başakşehir maçının ardından eski Süper Lig'in eski hakemlerinden Deniz Çoban, mücadeşeyi yöneten Zorbay Küçük'ün kural hatası yaptığını öne sürdü.
Serdar Aziz'in pozisyonunu hatırlatan Çoban, şöyle konuştu:
Daha önceki yönettiği maçlarda da “Kural Kitabı” ile arasının hoş olmadığını göstermiş olan Zorbay Küçük, dün de bu inancımızı kuvvetlendirdi. Serdar Aziz’in ayakkabı değiştirdiği pozisyonda oyuna girmek istediği anlarda, oyuna girmesine izin vermeyerek kuralı yine ihlal etti. 22. dakikada yaşanan pozisyonda, Serdar oyun alanı dışındayken, Fenerbahçe neredeyse gol yiyecekti. Aslında kurala göre, beklemeden, oyun oynanıyor bile olsa Serdar’ı oyuna alması gerekirdi.
12. dakikada Ömer Ali’nın koluna temas eden topta Fenerbahçeliler penaltı beklediler. Bana göre bu pozisyonda penaltı verilmemesi daha doğruydu. Ağır çekim görüntüyü izlemek bence yanıltıcı. Normal çekimde, Ömer Ali’nin kolunun salınımı doğal. Top çok kısa mesafeden geliyor ve Ömer Ali’nin kolunun doğal pozisyonunun dışına çıktığını düşünmüyorum.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı