Deniz Çoban Hatayspor - Galatasaray maçını değerlendirdi

Fanatik Gazetesi yazarı Deniz Çoban, Süper Lig'in yayıncı kuruluşunda Hatayspor - Galatasaray maçının önemli ve tartışmalı pozisyonlarını değerlendirdi.

SPOR 04.04.2021, 05:40
21
Deniz Çoban Hatayspor - Galatasaray maçını değerlendirdi
Deniz Çoban'ın Beinsports'taki Hatayspor -  Galatasaray maçı hakem performansı değerlendirmeleri şu şekilde: 
Bu hafta sonuca tesir eden hata görmedik ama hakemler vasattı diyebilirim. Fırat hocadan sonra maç Abdülkadir Bitigen'e verilince herhalde çok fazla konsantre olamadı. 

Mame Diouf'un Gedson Fernandes'e yaptığı hareket çok net sarı kart. Kırmızı belki ağır olabilir ama hakem yakın pozisyona...

Kamara ikili mücadelede Şener'in sırtına vuruyor. Ortada top yok, bir şey yok. UEFA vurmalara 'Kırmızı verin' diyor. Bana göre kırmızı kart, ama hakem burada faul bile vermiyor. Bir de kafaya doğru vuruyor. Kırmızı kart çıksa kimse bir şey diyemez...
Hafta içi Serdar Tatlı'nın bir semineri daha vardı. Asla itirazlara tolerans göstermemelerini söyledi. Bu hafta bunları gördük, hakemler genelde bu talimata uydular. 

Mame Diof'un Hatay'ın 3. golünü atmadan öne faulü yok. Tamamen topla oynamak istiyor. Vücut hareketleri de çok net... 
Onyekuru'ya yapılan faul sonrasında Popov'a çıkan kart doğru. Net bir müdahale var. Onyekuru topu kurtarsa bariz gol şansı elde edecek. Bu yüzden kırmızı kart da doğru.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı