Deniz Zeyrek: “Erdoğan fabrika ayarlarına dönecek!“

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Uzun bir süredir unuttuğu yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla mücadele kavramlarına yeniden döneceğini köşesine taşıdı

GÜNDEM 28.10.2022, 10:55 28.10.2022, 13:15
3
Deniz Zeyrek: “Erdoğan fabrika ayarlarına dönecek!“

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün açıklayacağı partisinin “Türkiye Yüzyılı” vizyon belgesinin, AKP’nin kuruluş yıllarında yani 21. yüzyılda açıkladığı vizyona benzediğini yazdı.
“Bugün Ankara Arena'da yapılacak konuşmada ‘adalet’, ‘özgürlük’, ‘kalkınma’, ‘refah’, ‘sosyal devlet’, ‘eğitim’ ve ‘sağlık’ sözcüklerini duyacağız. Uzun bir süredir unuttukları 3Y'yle, yani yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla mücadele kavramı da bugün yeniden karşımıza çıkacak” diyen Zeyrek, şunları kaydetti:

Zeyrek, “Ez cümle, Erdoğan bugün kaybettiği gücünü yeniden toplayabilmek ve iktidarda kalabilmek için gerçek fabrika ayarlarını seçime kadar bir kenara bırakıp, değişme ve 2002'deki araçları yeniden kullanma vaadinde bulunacak. Buna kim inanır?” diye sordu.
“Güçlü devlet, güvenlik ve diplomasi ise biraz önce saydığım kavramların korunması ve Türkiye'nin dünyada hak ettiği noktaya taşıması için sahip olunan, daha da güçlendirilecek özellikler olarak sunulacak. Erdoğan bugün ekonomide ve savunmada dışarıya bağımlılığı bitmiş, kendi ayakları üzerinde durabilen, zenginleşmiş ve özgürlüklerin arttığı bir Türkiye vaat edecek. Bir nevi, kendisi ve partisi için klişe deyişiyle ‘fabrika ayarlarına dönme’ vizyonu ortaya koyacak."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı