Derbi öncesi taraftar kavgasına 9 gözaltı!

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi ağırlayacağı dev derbi öncesi Vodafone Park Stadı önünde meydana gelen taraftar kavgasında dokuz kişi gözaltına alındı.

SPOR 01.10.2022, 08:20
1
Derbi öncesi taraftar kavgasına 9 gözaltı!
Beşiktaş ile  Fenerbahçe arasında pazar günü Vodafone Park Stadı'nın ev sahipliği yapacağı derbi öncesi çıkan kavga sonrası 9 taraftar gözaltına alındı. 

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nü harekete geçiren olay geçtiğimiz Perşembe gecesi saat 00.40 sıralarında Beşiktaş İlçesi'ndeki Vodafone Park Stadı çevresinde meydana geldi. Pazar akşamı oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi'ne iki gün kala maçın oynanacağı stat çevresine gelen bir grup Fenerbahçe taraftar, karşı takımın taraftarlarıyla tartıştı.Tartışma şiddetli bir kavgaya dönüşürken olayda iki kişi yaralandı.

Olaya ilişkin soruşturma başlatan İstanbul Polisi; elinde satırla stat çevresine geldiği saptanan Y.A.'nın da aralarında olduğu dokuz kişiyi gözaltına aldı. Sekiz kişi, haklarında yapılan yasal işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi ve serbest bırakıldı. 
Y.A. ise "6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanuna Muhalefet, 6136 Sayılı Ateşli Silahlar Kanunu'na Muhalefet ve Kasten Yaralama" suçlarından adliyeye sevk edildi ve "Adli Kontrol" kararıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olaya karışan dokuz kişi hakkında spor müsabakalarına giriş yasağı konuldu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı