Son Dakika

DEVA Partili başkan da AKP'ye üye yapılmış! E-devlet'e bakınca gördü

DEVA Partisi Torbalı İlçe Başkanı Serdar Havsut E-devlet'e bakınca bilgisi dışında AK Parit'ye üye yapıldığını öğrendi.

GÜNDEM 22.10.2021, 20:00
2
DEVA Partili başkan da AKP'ye üye yapılmış! E-devlet'e bakınca gördü
DEVA Partisi Torbalı İlçe Başkanı Serdar Havsut bilgisi dışında AK Parti'ye üye yapıldığını fark etti. Genel Başkan Ali Babacan'ın İzmir ziyaretinde bu konudaki duyumların dile getirilmesi üzerine e-devlet'e girdiğini söyleyen Havsut, AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı'na üye olarak kaydedildiğini gördü. 
Konuya ilişkin ANKA Haber Ajansı'na konuşan Havsut, "İnsanların kim olduklarına bile bakmadan maalesef sadece adet çoğaltmak için üye yapmaya başladılar. Bu da AK Parti’nin güç kaybını gizlemek için yeni yöntemlerinden birisi" dedi.
Havsut'un açıklamaları şöyle oldu:
" 21 Ekim Perşembe günü genel başkanımızın İzmir ziyaretinde kendisiyle yemekli bir toplantı yapma şansımız oldu. Bu toplantıda kişilerin bilgisi olmadan Adalet ve Kalkınma Partisi’ne üye yapıldığına dair bir konuşma geçmişti. Bu sabah işyerinde kardeşlerimle konuşurken böyle bir durumdan bahsedince kardeşlerimden bir tanesi e-devletten üyelik sorgulaması yaptı ve Adalet ve Kalkınma Partisi'ne üye olduğunu gördü. Kendisi daha önce istifa etmişti.
Ben de e-devletten sorgulama yaptığımda 2021 ikinci dönemde Adalet ve Kalkınma Partisi Torbalı İlçe Teşkilatı'na üye olduğumu gördüm. Daha önce bilgim dışında Gölbaşı'ndan da üyeliğim vardı. Oradan istifa etmiştim ama daha sonrasında DEVA Partisi İlçe Başkanı olduğum dönemde de Adalet ve Kalkınma Partisi Torbalı İlçe Teşkilatı tarafından üye yapılmışım.
Aslına bakarsanız bu olay trajikomik. İnsanların kim olduklarına bile bakmadan maalesef sadece adet çoğaltmak için üye yapmaya başladılar. Bu da AK Parti’nin güç kaybını gizlemek için yeni yöntemlerinden birisi. Siyasi partilerde üyelik kanunu bellidir. Kişinin rızası ve imzası olması gerekmektedir. Maalesef şu anda teşkilatlar özellikle Adalet ve Kalkınma Partisi Teşkilatı rıza ve imza gözetmeksizin insanları üye yapmaktadırlar. Bu da bir bakıma suçtur."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı