DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu'ndan dolar kuru tepkisi

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, aşırı yükselen dolar kuru hakkında konuştu. Yeneroğlu, "Tüm toplumda büyük bir endişe hakim. Doların nerede duracağını kimse kestiremiyor." dedi.

EKONOMİ 24.11.2021, 13:00
28
DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu'ndan dolar kuru tepkisi
DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, dolar kurunda oynaklığı değerlendirdi. Yeneroğlu, "Piyasada hiçbir şeyin fiyatı belli değil. Doların nerede duracağını kimse kestiremiyor. Döviz kuruna bağlı enflasyon dalgası ilk olarak garibanı vuruyor" dedi.
Demokrasi ve Atılım Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin, tarihinin en büyük ekonomik krizlerinden birini yaşadığını, iktidarın ekonomi politikaları sayesinde vatandaşın her geçen gün yoksullaştığını savundu.

Hükümetin, hiçbir tavsiyeyi dikkate almadığını ifade eden Yeneroğlu, şunları kaydetti:

"Gelinen noktada yaşadığımız derin ekonomik kriz bir yönetim krizinin sonucu ve kriz sebebiyle tüm toplumda büyük bir endişe hakim. Piyasada hiçbir şeyin fiyatı belli değil. Doların nerede duracağını kimse kestiremiyor. Döviz kuruna bağlı enflasyon dalgası ilk olarak garibanı vuruyor. Bu iktidara seslenmek artık anlamsız. Eğer içlerinde zerre kadar ülke sevgisi kaldıysa bir an önce seçim kararı alırlar ve millete daha fazla çektirmezler." 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı