Devlet Bahçeli konuşuyor - Canlı yayın

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuşuyor.

SİYASET 06.04.2021, 11:00
17
Devlet Bahçeli konuşuyor - Canlı yayın
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.
Bahçeli'nin açıklaması şöyle:Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesine gölge düşürmeye çalışanlar gölge lobisidir. Adımız bir olduğu kadar, acımız birdir. Bunların pis tezgahlarını başlarına geçireceğiz. Kim ne söylerse söylesin biz hepsinin yanındayız, biz Türkiyemizin safındayız. Siyasi işportacıların oyunlarını mutlaka bozacağız.
Muhatap olduğumuz her tedidin bir arka planı vardır. Hiçbir hadise tesadüfen ortaya çıkmış değildir. MHP, dünyayı başkent Ankara vizyonuyla kavramaktadır. Eğer başkalarının dolduruşuna gelirsek, kurgulanan senaryoları isabetle idrak edemezsek, teslimiyetin anaforuna düşmemiz kaçınılmazdır. Fakat biz vatan ve millet aşığıyız. 
Kimin kiminle yürüdüğünü görecek, buna karşı tavır alacak kadar ferasat sahibiyiz. Türkiye'yi meşgul eden iç ve dış vakaların birbiriyle ilişkisini yorumlayabilecek çevik bir dirayenetin tarafıyız. 
KAFKASLAR PATLAMAYA HAZIR BARUT GİBİDİR2014'ten beri suların durulmadığı Ukrayna'nın tekraren vasat bulmuştur. Kırım'ın ilhaki hala kanayan bir yaradır. MHP, bu işgale sonuna kadar karşıdır. Bizim nezdimizde Kırım Ukrayna'dır. NATO uçakları ile Rus uçakları 29 Mart 2021'de tehlikeli bir it savaşına girmiştir. Kafkaslar, patlamaya hazır barut gibidir. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı